Kurssit ajokortillisille

Opetusta ajokortillisille alkaen vain 199 €

Opetusta ajokortillisille


Varsinais-Suomen Autokoulu on erikoistunut ajokortillisten, joilla on ajopelkoa ja jännitystä, koulutukseen.
Mikäli olet ollut vuosia ajamatta, sinua jännittää ajaa liikenteessä esim. ruuhka-aikana tai vieraassa
kaupungissa – anna ammattilaisen auttaa! Suositut Takaisin Rattiin -paketit löydät alta.

Alla on listattu suosituimmat pakettimme. Jokaisen paketin hinta on 199 € sisältäen alkupalaverin,
opiskelumateriaalin, tilannekartoituksen ja 2 ajotuntia, mahdollisista lisäajoista sovitaan erikseen.

Sanomattakin on selvää, että autokoulussamme saat luottamuksellisen palvelun. Liikenteessä ajamme
tarvittaessa autoilla, joissa ei ole autokouluteippauksia, joten saamme harjoitella rauhassa.

Valitse juuri sinulle sopiva paketti

Koulutuspaketit ajokortillisille

Takaisin rattiin -paketti

Kokonaisuus, joka sisältää taajama- ja maantieajoa. Pitkän tauon jälkeen on hyvä varmistaa, että turvallisen liikenteen perusteet on hallussa.

Laakista parkkiin -paketti

Jännittääkö katoksesta pois ajaminen? Minne mun pitää oikein kääntää tätä rattia? Nyt kurssille ja katsotaan rauhassa parkkeerauksen perusteet kuntoon.

Maantielle-paketti

Maantielle liittyminen on monelle haastava tehtävä. Lisäksi sieltä pitäisi kelissä kuin kelissä päästä myös pois turvallisesti. Tässä paketissa saat hyvät vinkit ja kokemusta, miten pärjätä haastavissa maantietilanteissa.

Taloudellinen ajo -paketti

Jokaisen vastuullisen kuljettajan pitää tiedostaa ekologista ja kestävää kehitystä tukeva ajotapa. Tässä paketissa harjoittelemme polttoaineen säästöä ja ekologista ajotapaa. Ajat sitten millä tahansa polttoaineella, tulet yllättymään, mitä kaikkea taloudelliseen ajamiseen kuuluukaan itse ajosuoritteen lisäksi.

Turvallisesti ruuhkassa -paketti

Oletko kotoisin pienestä pitäjästä ja nyt pitäisi aloittaa käymään säännöllisesti Helsingissä? Täl pual vai tois pual jokke? Jännittääkö Mansen uudet raitiovaunukuviot? Lähdetään ensin yhdessä katsomaan, miten kaupungeissa kurvaillaan turvallisesti.

Räätälöity paketti

Olet lähdössä pitkälle matkalle, mutta et tiedä mitä ottaa huomioon? Mitä kaikkea auton huoltoon kuuluu? Tai sitten jotain ihan muuta? Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedot-kohdassa, mitä kaikkea tarvitset – me autamme sinua parhaimpamme mukaan!

Ilmoittaudu kurssille


Ilmoittautumisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja saat tarvitsemasi tunnukset oppimisympäristöön sekä teoriatunneille. Mikäli haluat valita useamman paketin tai tuotteen, laitathan siitä tiedon lisätietokenttään. Mahdolliset kampanjat ja tarjoukset huomioimme automaattisesti.

Ilmoittautumislomake

Etunimet, sukunimi
Katuosoite, kaupunki, postinumero
Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti
Jos haluat useamman tuotteen, voit kirjoittaa siitä myös lisätietokenttään.
Erämaksua valittaessa on hyvä huomioida, että ajokokeeseen voi mennä vasta, kun kaikki erät ovat maksettu. Tämä ei koske rahoituksella ostettavia kursseja. Tämä sääntö on kaikilla autokouluilla. Ota yhteyttä rohkeasti viestillä, jos on kysyttävää! Autokoulun omassa erämaksussa ei ole korko- tai laskutuslisää.
Jos on useampia ajokortteja, voit kirjoittaa ne myös lisätietokenttään.
Autokoulun AM120/B-ajokorttipaketteihin kuuluu aina yksi teoriakokeen harjoitteluohjelma, mutta suosittelemme ostamaan edullisesti myös toisen harjoitteluohjelman, jotta tutkintoon on valmistauduttu paremmin. Edun voi hyödyntää jokaisessa kurssissa, paitsi C1/C1E, joka sisältää aina vain yhden harjoitteluohjelman.