Kurssit ajokortillisille

Opetusta ajokortillisille alkaen vain 199 €.

Meiltä opetusta myös ajokortillisille

Varsinais-Suomen Autokoulu on erikoistunut ajokortillisten, joilla on ajopelkoa ja jännitystä, koulutukseen. Mikäli olet ollut vuosia ajamatta, sinua jännittää ajaa liikenteessä esim. ruuhka-aikana tai vieraassa kaupungissa – anna ammattilaisen auttaa! Suositut Takaisin Rattiin -paketit löydät alta.

Alla on listattu suosituimmat pakettimme. Jokaisen paketin hinta on 199 € sisältäen alkupalaverin, opiskelumateriaalin, tilannekartoituksen ja 2 ajotuntia, mahdollisista lisäajoista sovitaan erikseen.

Sanomattakin on selvää, että autokoulussamme saat luottamuksellisen palvelun. Liikenteessä ajamme tarvittaessa autoilla, joissa ei ole autokouluteippauksia, joten saamme harjoitella rauhassa.

Valitse sopiva paketti

Koulutuspaketit ajokortillisille

Takaisin rattiin -paketti

Kokonaisuus, joka sisältää taajama- ja maantieajoa. Pitkän tauon jälkeen on hyvä varmistaa, että turvallisen liikenteen perusteet on hallussa.

Laakista parkkiin -paketti

Jännittääkö katoksesta pois ajaminen? Minne mun pitää oikein kääntää tätä rattia? Nyt kurssille ja katsotaan rauhassa parkkeerauksen perusteet kuntoon.

Maantielle -paketti

Maantielle liittyminen on monelle haastava tehtävä. Tässä paketissa saat hyvät vinkit ja kokemusta, miten pärjätä haastavissa maantietilanteissa.

Taloudellinen ajo -paketti

Jokaisen vastuullisen kuljettajan pitää tiedostaa ekologista ja kestävää kehitystä tukeva ajotapa. Tässä paketissa harjoittelemme polttoaineen säästöä ja ekologista ajotapaa. Ajat sitten millä tahansa polttoaineella, tulet yllättymään, mitä kaikkea taloudelliseen ajamiseen kuuluukaan itse ajosuoritteen lisäksi.

Turvallisesti ruuhkassa -paketti

Oletko kotoisin pienestä pitäjästä ja nyt pitäisi aloittaa käymään säännöllisesti Helsingissä? Täl pual vai tois pual jokke? Jännittääkö Mansen uudet raitiovaunukuviot? Lähdetään ensin yhdessä katsomaan, miten kaupungeissa kurvaillaan turvallisesti.

Sinulle räätälöity paketti

Olet lähdössä pitkälle matkalle, mutta et tiedä mitä ottaa huomioon? Mitä kaikkea auton huoltoon kuuluu? Tai sitten jotain ihan muuta? Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedot-kohdassa, mitä kaikkea tarvitset – me autamme sinua parhaimpamme mukaan!

Aloita vaikka heti, ilmoittaudu mukaan kurssille!