Henkilöautokortti (B)

Henkilöautokortit alkaen vain 899 €

Kurssit alkavat joka päivä eli ei sidottuja aloitusajankohtia!


Vertaile paketteja ja huomaat, että hintamme ovat varmasti edulliset. Maksaminen onnistuu joustavasti. Paketin valittuasi voit tutustua maksutapoihin alla olevasta painikkeesta. Ilmoittaudu helposti sivujemme kautta ja saamme nopeasti kurssin käyntiin. Meidän tunneilla viihtyvät kaikki ja kaikenlaiset oppijat. Pitkä kokemuksemme takaa, että opit autokoulussamme ja kurssin suorittaminen on mukavaa, vaikka alkuun vähän jännittäisikin. Tulet huomaamaan jo ensikontaktoinnista, kuinka huolellisesti olemme valmiina palvelemaan juuri sinua. Lue lisää ajokortin suorittamisesta täältä!

Kaikki paketit sisältävät:

  • Helpot ja joustavat ajotuntien varaukset
  • EAS- & RTK-kurssit
  • Teoriatunnit sinun aikataulujesi mukaan netissä
  • Ajoneuvon käytön 1. ajokokeessa (Super-paketissa x2)
  • Harjoitusajokokeen (ei Mini-paketissa)
  • Laajan opiskelumateriaalin
  • Harjoitusohjelman teoriakokeen harjoitteluun
  • Liukkaan kelin harjoitukset oikealla autolla ajoharjoitteluradalla (maksat vain ratamaksun)
  • Oman vastuuopettajan, joka on tukenasi koko kurssin suorittamisen ajan

Valitse juuri sinulle sopiva paketti

Ajokorttipaketit (B)

Mini-paketti 899 €

12 tuntia ajo-opetusta autolla ja kaksi (2) simulaattorilla, yhteensä 14 tuntia ajo-opetusta. Sisältää 8 kpl teoriatunteja kätevästi netissä. Ajo- ja teoriatunteihin sisältyy EAS- ja RTK-koulutus. Pakettiin kuuluu ajoneuvon käyttö ensimmäisessä ajokokeessa. Paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset minimissään ajokortin suorittamiseen.

Mini-paketti soveltuu niille, joilla on jo kokemusta liikenteestä kuljettajana tai jotka osaavat auton käsittelyä jo valmiiksi. Sisältää lain vaatiman minimimäärän ajotunteja, mutta rennommaksi ja monipuolisemmaksi harjoittelu saadaan, kun valitset heti isomman paketin. Liukkaan kelin harjoitus on suoritettavissa oikealla autolla ajoharjoitteluradalla. Tällöin hintaan lisätään ratayhtiön veloittama maksu 70 €. Teoriatunteja pidetään lisähinnasta myös perinteisenä luokkaopetuksena erikseen niin sovittaessa.

Mini-paketin hinta viranomaiskulujen kanssa on 1062 €

Basic-paketti 1199 €

16 tuntia ajo-opetusta autolla ja kaksi (2) simulaattorissa, yhteensä 18 tuntia ajo-opetusta. Sisältää 8 kpl teoriatunteja kätevästi netissä. Ajo- ja teoriatunteihin sisältyy EAS- ja RTK-koulutus. Pakettiin kuuluu harjoitusajokoe ja ajoneuvon käyttö ensimmäisessä ajokokeessa.

Turvallisen ajotavan saavuttamiseksi voi tarvittaessa ottaa aina lisäajotunteja, mutta suosittelemme myös katsomaan Super-pakettia, joka sisältää eniten ajotunteja ja on ajotuntien lukumäärään nähden edullisin vaihtoehto. Liukkaan kelin harjoitus on suoritettavissa myös oikealla autolla ajoharjoitteluradalla. Tällöin hintaan lisätään ratayhtiön veloittama maksu 70 €. Teoriatunteja pidetään lisähinnasta myös perinteisenä luokkaopetuksena erikseen niin sovittaessa.

Basic-paketin hinta viranomaiskulujen kanssa on 1362 €

Super-paketti 1499 €

23 tuntia ajo-opetusta autolla ja kaksi (2) simulaattorissa, yhteensä 25 tuntia ajo-opetusta. Sisältää 8 kpl teoriatunteja kätevästi netissä. Ajo- ja teoriatunteihin sisältyy EAS- ja RTK-koulutus. Pakettiin kuuluu harjoitusajokoe ja ajoneuvon käyttö ensimmäisessä ajokokeessa. Huom! Mikäli joudut uusintakokeeseen, tarjoamme sinulle veloituksetta yhden (1) ajotunnin ja ajoneuvon käytön yhdessä uusintakokeessa. Tämä etu ei kuulu muihin paketteihin ja on arvoltaan 168 €.

Super-paketti sisältää eniten ajotunteja, joten ehdimme rauhassa ja useita kertoja ajamaan kaupungissa ja sen ulkopuolella. Näin saamme syventävästi ja monipuolisesti harjoiteltua ajamista. Jos et ole koskaan ajanut mitään ja liikenne ei ole sinulle tuttua, valitse tämä. Liukkaan kelin harjoitus on suoritettavissa oikealla autolla ajoharjoitteluradalla. Tällöin hintaan lisätään ratayhtiön veloittama maksu 70 €. Teoriatunteja pidetään lisähinnasta myös perinteisenä luokkaopetuksena erikseen niin sovittaessa.

Tämä on ylivoimainen paketti hinnaltaan ja sisällöltään. VSA suosittelee!

Super-paketin hinta viranomaiskulujen kanssa on 1662 €

Ilmoittaudu kurssille


Ilmoittautumisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja saat tarvitsemasi tunnukset oppimisympäristöön sekä teoriatunneille. Mikäli haluat valita useamman paketin tai tuotteen, laitathan siitä tiedon lisätietokenttään. Mahdolliset kampanjat ja tarjoukset huomioimme automaattisesti.

Ilmoittautumislomake

Etunimet, sukunimi
Katuosoite, kaupunki, postinumero
Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti
Jos haluat useamman tuotteen, voit kirjoittaa siitä myös lisätietokenttään.
Erämaksua valittaessa on hyvä huomioida, että ajokokeeseen voi mennä vasta, kun kaikki erät ovat maksettu. Tämä ei koske rahoituksella ostettavia kursseja. Tämä sääntö on kaikilla autokouluilla. Ota yhteyttä rohkeasti viestillä, jos on kysyttävää! Autokoulun omassa erämaksussa ei ole korko- tai laskutuslisää.
Jos on useampia ajokortteja, voit kirjoittaa ne myös lisätietokenttään.
Autokoulun kokonaisiin ajokorttipaketteihin kuuluu aina yksi teoriakokeen harjoitteluohjelma, mutta suosittelemme ostamaan edullisesti myös toisen harjoitteluohjelman, jotta tutkintoon on valmistauduttu paremmin.