Ajokortti (B) | Turku

Henkilöautokortit alkaen vain 999 €

Aika hankkia ajokortti?

Vertaile paketteja ja huomaat, että hintamme ovat varmasti edulliset. Maksaminen onnistuu joustavasti. Paketin valittuasi voit tutustua maksutapoihin alla olevasta painikkeesta. Ilmoittaudu helposti sivujemme kautta ja saamme nopeasti kurssin käyntiin. Meidän tunneilla viihtyvät kaikki ja kaikenlaiset oppijat. Pitkä kokemuksemme takaa, että opit autokoulussamme ja kurssin suorittaminen on mukavaa, vaikka alkuun vähän jännittäisikin. Tulet huomaamaan jo ensikontaktoinnista, kuinka huolellisesti olemme valmiina palvelemaan juuri sinua. Halutessasi voit tulla tutustumaan meihin ajotunnille ennen kursseille ilmoittautumista. Tutustumistunti on veloitukseton, eikä se sido mihinkään. Lue lisää ajokortin suorittamisesta täältä!

Kurssit alkavat joka päivä eli ei sidottuja aloitusajankohtia!

Kaikki paketit sisältävät:

Valitse sopiva paketti

Ajokorttipaketit (B)

Mini-paketti 999 €

12 tuntia ajo-opetusta autolla ja kaksi (2) simulaattorilla, yhteensä 14 tuntia ajo-opetusta. Sisältää 8 kpl teoriatunteja kätevästi netissä ja laajan opiskelumateriaalin teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajo- ja teoriatunteihin sisältyy EAS- ja RTK-koulutus. Pakettiin kuuluu ajoneuvon käyttö ensimmäisessä ajokokeessa. Paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset minimissään ajokortin suorittamiseen.

Mini-paketti soveltuu niille, joilla on jo runsaasti kokemusta liikenteestä kuljettajana tai jotka osaavat auton käsittelyä jo valmiiksi. Sisältää lain vaatiman minimimäärän ajotunteja, mutta rennommaksi ja monipuolisemmaksi harjoittelu saadaan, kun valitset heti isomman paketin. Liukkaan kelin harjoitus on suoritettavissa oikealla autolla ajoharjoitteluradalla jokaisena vuodenaikana. Tällöin hintaan lisätään 100 € joka sisältää ratayhtiön veloittaman maksun. Talvikaudella on mahdollista antaa pimeän ajon opetusta myös livenä, joten tarvittaessa on mahdollista suorittaa kaikki ajotunnit autolla. Teoriatunteja pidetään lisähinnasta myös perinteisenä luokkaopetuksena erikseen niin sovittaessa.

Mini-paketin hinta viranomaiskulujen kanssa on 1162 €

Basic-paketti 1299 €

16 tuntia ajo-opetusta autolla ja kaksi (2) simulaattorissa, yhteensä 18 tuntia ajo-opetusta. Sisältää 8 kpl teoriatunteja kätevästi netissä ja laajan opiskelumateriaalin teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajo- ja teoriatunteihin sisältyy EAS- ja RTK-koulutus sekä harjoitusajokoe. Pakettiin kuuluu ajoneuvon käyttö ensimmäisessä ajokokeessa.

Turvallisen ajotavan saavuttamiseksi voi tarvittaessa ottaa aina lisäajotunteja, mutta suosittelemme myös katsomaan Super-pakettia, joka sisältää eniten ajotunteja ja on ajotuntien lukumäärään nähden edullisin vaihtoehto. Liukkaan kelin harjoitus on suoritettavissa oikealla autolla ajoharjoitteluradalla jokaisena vuodenaikana. Tällöin hintaan lisätään 100 € joka sisältää ratayhtiön veloittaman maksun. Talvikaudella on mahdollista antaa pimeän ajon opetusta myös livenä, joten tarvittaessa on mahdollista suorittaa kaikki ajotunnit autolla. Teoriatunteja pidetään lisähinnasta myös perinteisenä luokkaopetuksena erikseen niin sovittaessa.

Basic-paketin hinta viranomaiskulujen kanssa on 1462 €

Super-paketti 1699 €

23 tuntia ajo-opetusta autolla ja kaksi (2) simulaattorissa, yhteensä 25 tuntia ajo-opetusta. Sisältää 8 kpl teoriatunteja kätevästi netissä ja laajan opiskelumateriaalin teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajo- ja teoriatunteihin sisältyy EAS- ja RTK-koulutus sekä harjoitus ajokoe. Pakettiin kuuluu ajoneuvon käyttö ensimmäisessä ajokokeessa. Huom! Mikäli joudut uusintakokeeseen, tarjoamme sinulle veloituksetta yhden (1) ajotunnin ja ajoneuvon käytön yhdessä uusintakokeessa. Tämä etu ei kuulu muihin paketteihin ja on arvoltaan 168 €.

Super-paketti sisältää eniten ajotunteja, joten ehdimme rauhassa ja useita kertoja ajamaan kaupungissa ja sen ulkopuolella. Näin saamme syventävästi ja monipuolisesti harjoiteltua ajamista. Jos et ole koskaan ajanut mitään ja liikenne ei ole sinulle tuttua, valitse tämä. Liukkaan kelin harjoitus on suoritettavissa oikealla autolla ajoharjoitteluradalla jokaisena vuodenaikana. Tällöin hintaan lisätään 100 € joka sisältää ratayhtiön veloittaman maksun. Talvikaudella on mahdollista antaa pimeän ajon opetusta myös livenä, joten tarvittaessa on mahdollista suorittaa kaikki ajotunnit autolla. Teoriatunteja pidetään lisähinnasta myös perinteisenä luokkaopetuksena erikseen niin sovittaessa.

Tämä on ylivoimainen paketti hinnaltaan ja sisällöltään. VSA suosittelee!

Super-paketin hinta viranomaiskulujen kanssa on 1862 €

Viranomaiskulut

Viranomaiskulut suoritetaan aina suoraan Ajovarmalle.

Lupahakemus sähköisesti: 24 €

Lupahakemus Ajovarmalla: 39 €

Teoriakoe: 40 €

Ajokoe: 99 €

Yhteensä: 163 – 178 €

Asiakkaidemme kokemuksia

Aloita vaikka heti, ilmoittaudu mukaan kurssille!