Tutustu kalustoomme

Tutustu monipuoliseen ja kattavaan kalustoomme!

VW Golf / VW Polo

Olemme valinneet juuri nämä autot niiden selkeyden ja helpon ajettavuuden vuoksi, taloudellisuutta unohtamatta. Golf on manuaalivaihteinen ja Polo on automaattivaihteinen. Golfissa on tarkka ja sujuvakäyttöinen vaihteisto sekä kytkintuntuma on mainio. Hallintalaitteita on helppo käyttää. Vaikka autot ovat tuoreita, on niissä hyvä yhdistelmä perinteistä ja uutta tekniikka. Turvavarusteet ovat ensiluokkaiset ja ajamista helpottavia varusteita löytyy hyvässä suhteessa autoista, kuitenkaan niiden olematta liian autonomiset ajoltaan. Meiltä löytyy myös isompaa kalustoa, mikäli asiakas haluaa kokeilla esimerkiksi pakettiautolla ja peräkärryllä ajoa kortin saamisen jälkeen.

Mercedes-Benz Sprinter 519CDI

Automaatilla on tosi mukava tehdä C1E-käsittelykoe ja voit keskittyä kärryn peruuttamiseen ilman kytkintuntuman hakemista. Automaattivaihteistosta ei tule merkintää ajokorttiin, mikäli olet suorittanut henkilöauton ajokokeen manuaalilla. Luonnollisesti autosta löytyy hyvät varusteet lisäikkunoineen ja peruutuskameroineen. Perävaunuina käytämme laadukkaita Humbaur ja Eurowagon tuotteita.

Hondan skootterit

AM120-opetuksessa meillä on yleensä Hondan skootterit, joilla on helppo ja luotettava ajaa liikenteessä sekä käsittelykokeessa.

Tilanteen mukaan voidaan käyttää myös asiakkaan omaa kalustoa. Opetamme myös perinteistä vaihteellisella mopolla ajamista.

Yamahan moottoripyörät

Moottoripyörien opetuksessa käytämme yleensä Yamahan moottoripyöriä, jotka ovat osoittautuneet helpoiksi ja mukavaksi, mutta sopivan räväkiksi opetuspyöriksi. Näillä on helppoa ja luotettavaa ajaa käsittelykokeessa ja liikenteessä. Asiakkaat pääsevät ohjastamaan uusia MT-07 (A), MT-03 (A2) ja MT-125 (A1) pyöriä. Hyvän ajoasennon saavat kaikenkokoiset kuljettajat. Tästä ei kalusto paljoa parane!

Tilanteen mukaan voidaan käyttää myös asiakkaan omaa kalustoa.

Aloita vaikka heti, ilmoittaudu mukaan kurssille!