Kalusto

Tutustu monipuoliseen kalustoomme!

VW Golf / VW Polo

Olemme valinneet juuri nämä autot niiden selkeyden ja helpon ajettavuuden vuoksi, taloudellisuutta unohtamatta. Golf on manuaalivaihteinen ja Polo on automaattivaihteinen. Golfissa on tarkka ja sujuvakäyttöinen vaihteisto sekä kytkintuntuma on mainio. Hallintalaitteita on helppo käyttää. Vaikka autot ovat tuoreita, on niissä hyvä yhdistelmä perinteistä ja uutta tekniikka. Turvavarusteet ovat ensiluokkaiset ja ajamista helpottavia varusteita löytyy hyvässä suhteessa autoista, kuitenkaan niiden olematta liian autonomiset ajoltaan. Meiltä löytyy myös isompaa kalustoa, mikäli asiakas haluaa kokeilla esimerkiksi pakettiautolla ja peräkärryllä ajoa kortin saamisen jälkeen.
Meidän koulutuksen jälkeen olet valmis ajamaan tuoretta sähköautoa tai klassikkoa vuosikymmenten takaa.

Mercedes-Benz Sprinter 519CDI

Automaattivaihteisella Sprinterillä on helppo ja turvallinen harjoitella isolla autolla ajamista. Auto on kokoisekseen ketterä ja yllättää usein asiakkaat sillä, kuinka nopeasti autoon pääsee sinuiksi henkilöautoon tottuneena. Automaatilla on tosi mukava tehdä C1E-käsittelykoe ja voit keskittyä kärryn peruuttamiseen ilman kytkintuntuman hakemista. Luonnollisesti autosta löytyy hyvät varusteet lisäikkunoineen ja peruutuskameroineen. Ei huolta: ajokorttiin ei tule merkintää automaatista, jos olet suorittanut henkilöauton ajokokeen manuaalilla. Perävaunuissa luotamme kotimaisiin Eurowagon-tuotteisiin.

Hondan skootterit

AM120-opetuksessa meillä on yleensä Hondan skootterit, joilla on helppo ja luotettava ajaa liikenteessä sekä käsittelykokeessa.

Tilanteen mukaan voidaan käyttää myös asiakkaan omaa kalustoa. Opetamme myös perinteistä vaihteellisella mopolla ajamista.