Kevyt kuorma-auto (C1/C1E) Turku

C1-ajokortti alkaen vain 349 €

Meiltä saat myös C1- sekä C1E-ajokortit

Korttipakettimme sisältävät lain vaatimat minimitunnit ja tarvittaessa suosittelemme harjoittelemaan lisää. C1-koe sisältää teoria- ja ajokokeen, mutta C1E-koe sisältää lisäksi käsittelykokeen perävaunun peruuttamisesta. Ikäraja korteissa on 18-vuotta. Tervetuloa opiskelemaan rentoon, mutta asialliseen autokouluun!

Valitse sopiva paketti

Kevyt kuorma-auto -paketit (C1/C1E)

C1-ajokortti 349 €

3 tuntia ajo-opetusta kevyt kuorma-autolla. Sisältää 2 kpl etäteoriatunteja. Pakettiin kuuluu teoriakokeen harjoitteluohjelma sekä ajoneuvon käyttö ajokokeessa.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 525 €

C1E-ajokortti 449 €

3 tuntia ajo-opetusta kevyt kuorma-autolla. Sisältää 3 kpl etäteoriatunteja. Pakettiin kuuluu teoriakokeen harjoitteluohjelma sekä ajoneuvoyhdistelmän käyttö ajokokeessa.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 638 €

Viranomaiskulut

Viranomaiskulut suoritetaan aina suoraan Ajovarmalle.

Lupahakemus sähköisesti: 24 €

Lupahakemus Ajovarmalla: 39 €

Teoriakoe: 40 €

Ajokoe C1: 112 €

Ajokoe C1E: 125 €

Yhteensä C1176 € / C1E189 €

Milloin C1/C1E-ajokortti tarvitaan?

C1-ajokortti tarvitaan, mikäli ajoneuvon kokonaismassa ylittää 3500 kg eli yleensä isoimmat pakettiautot ja asuntoautot sekä suuret lava-autot. C1-kortilla voi ajaa ajoneuvoja aina 7500 kg asti. C1E-kortilla yhdistelmämassa voi olla maksimissaan 12000 kg. Esimerkkinä, jos haluat vetää isoa perävaunua kuorma-autoksi rekisteröidyllä pakettiautolla, tarvitset C1E-kortin.

Huomaa, että C1E-kortti sisältää samalla myös BE-ajo-oikeuden! Korttipakettimme sisältää lain vaatimat minimitunnit ja tarvittaessa suosittelemme harjoittelemaan lisää. C1-kokeessa on vain teoria- ja ajokoe, mutta C1E-koe sisältää lisäksi käsittelykokeen perävaunun peruuttamisesta. Ikäraja korteissa on 18-vuotta.

Asiakkaidemme kokemuksia

Aloita vaikka heti, ilmoittaudu mukaan kurssille!