Kevyt kuorma-auto (C1)

C1-ajokortti alkaen vain 299 €

Meiltä saat myös C1- sekä C1E-ajokortit


Korttipakettimme sisältävät lain vaatimat minimitunnit ja tarvittaessa suosittelemme harjoittelemaan lisää. C1-koe sisältää teoria- ja ajokokeen, mutta C1E-koe sisältää lisäksi käsittelykokeen perävaunun peruuttamisesta. Ikäraja korteissa on 18-vuotta. Tervetuloa opiskelemaan rentoon, mutta asialliseen autokouluun!

Valitse juuri sinulle sopiva paketti

Kevyt kuorma-auto -paketit (C1/C1E)

C1-ajokortti 299 €

3 tuntia ajo-opetusta kevyt kuorma-autolla. Sisältää 2 kpl teoriatunteja livenä tai etänä. Pakettiin kuuluu teoriakokeen harjoitteluohjelma sekä ajoneuvon käyttö ajokokeessa.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 475 €

C1E-ajokortti 399 €

3 tuntia ajo-opetusta kevyt kuorma-autolla. Sisältää 3 kpl teoriatunteja livenä tai etänä. Pakettiin kuuluu teoriakokeen harjoitteluohjelma sekä ajoneuvon käyttö ajokokeessa.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 588 €

Milloin C1/C1E-ajokortti tarvitaan?

C1-ajokortti tarvitaan, mikäli ajoneuvon kokonaismassa ylittää 3500 kg eli yleensä isoimmat pakettiautot ja asuntoautot sekä suuret lava-autot. C1-kortilla voi ajaa ajoneuvoja aina 7500 kg asti. C1E-kortilla yhdistelmämassa voi olla maksimissaan 12000 kg. Esimerkkinä, jos haluat vetää isoa perävaunua kuorma-autoksi rekisteröidyllä pakettiautolla, tarvitset C1E-kortin.

Huomaa, että C1E-kortti sisältää samalla myös BE-ajo-oikeuden! Korttipakettimme sisältää lain vaatimat minimitunnit ja tarvittaessa suosittelemme harjoittelemaan lisää. C1-kokeessa on vain teoria- ja ajokoe, mutta C1E-koe sisältää lisäksi käsittelykokeen perävaunun peruuttamisesta. Ikäraja korteissa on 18-vuotta.

Muut tuotteet

Ajotunti, 69€

Ajoneuvon käyttö ajokokeessa, 99€

Teoriatunti, 39€

Ajokorttia suorittaessa viranomaiskulut suoritetaan suoraan Ajovarmalle, ei autokoululle:

Lupahakemus sähköisesti: 24 €
Lupahakemus Ajovarmalla: 39 €
Teoriakoe: 40 €
Ajokoe C1: 112 €
Ajokoe C1E: 125 €
Yhteensä C1: 176 € / C1E: 189 €

Ilmoittaudu kurssille


Ilmoittautumisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja saat tarvitsemasi tunnukset oppimisympäristöön sekä teoriatunneille. Mikäli haluat valita useamman paketin tai tuotteen, laitathan siitä tiedon lisätietokenttään. Mahdolliset kampanjat ja tarjoukset huomioimme automaattisesti.

Ilmoittautumislomake

Etunimet, sukunimi
Katuosoite, kaupunki, postinumero
Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti
Jos haluat useamman tuotteen, voit kirjoittaa siitä myös lisätietokenttään.
Erämaksua valittaessa on hyvä huomioida, että ajokokeeseen voi mennä vasta, kun kaikki erät ovat maksettu. Tämä ei koske rahoituksella ostettavia kursseja. Tämä sääntö on kaikilla autokouluilla. Ota yhteyttä rohkeasti viestillä, jos on kysyttävää! Autokoulun omassa erämaksussa ei ole korko- tai laskutuslisää.
Jos on useampia ajokortteja, voit kirjoittaa ne myös lisätietokenttään.
AM120-, B-, C1-, C1E- ajokorttien kokonaisiin kurssipaketteihin sisältyy aina yksi teoriakokeen harjoitteluohjelma, mutta voit ostaa edullisesti myös toisen. Pelkät EAS- ja RTK-kurssit sekä muut tuotteet eivät sisällä teoriakokeen harjoitteluohjelmaa, mikäli et valitse sitä tästä.