Maksaminen ja maksutavat

Joustavasti ja järkevään hintaan

Autokoulussamme maksaminen onnistuu joustavasti

Voitte maksaa ostoksenne kerta- tai osamaksulla. Laskun saatte kätevästi sähköpostiinne tai tarvittaessa kirjeitse. Kurssimaksujen jakamisesta eriin ja eräpäivistä voi sopia kanssamme joustavasti. Mikä parasta, emme veloita autokoulun omasta osamaksusta minkäänlaista korko- tai laskutuslisää! Mahdollinen luottohäiriö ei ole este maksusuunnitelman tekemiselle, kysy rohkeasti lisää ja autamme aina parhaimpamme mukaan.

Mini-paketti (B) 999 € neljässä (4) erässä 249,75 € per erä.

Mini-paketti (AM120) 149 € neljässä (4) erässä 37,25 € per erä.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat rahoitusta jopa 12 kk maksuajalla ja 0% korolla!

Autamme tarvittaessa myös ulkopuolisen rahoituksen tai lainan hakemisessa palveluitamme varten. Olemme koonneet paljon erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta ajokortin suorittaminen ei jäisi taloudellisista syistä kiinni.

Meillä on joustavat Paytrail-maksutavat, jolloin voit maksaa kurssin luottokortilla, MobilePaylla, OP Laskulla tai esimerkiksi Walley- tai Jousto-osamaksupalveluilla. Paytrailin rahoituksella on mahdollista saada maksuaikaa jopa 36 kk ja täten kuukausittaiset erämaksut saadaan todella pieniksi. Jos sinun pitää suorittaa vaikka viikossa ajokortti, mutta haluat paljon maksuaikaa, rahoitus on hyvä valinta!

Kumppanimme Resurs Bank pystyy tarjoamaan asiakkaillemme rahoitustarjouksen, jolla voi maksaa kurssin täysin kuluitta 30-60 päivän sisällä ja tarvittaessa asiakas saa jopa 60 kk maksuaikaa. Autokoulurahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2000 €. Luottorajasta huolimatta maksat luotolla vain sen summan, mitä tarvitset kurssimaksun suorittamiseen (esim. Mini B- paketista 999 €). Lähettämällä viestin AJOKORTTI numeroon 18311 voit testata, voidaanko sinulle myöntää rahoitusta. Hakemus ei maksa mitään tai sido sinua vielä mihinkään. Voit tehdä hakemuksen myös netissä tästä linkistä. Kysy rohkeasti lisää, olemme täällä auttamassa sinua!

Pyydämme huomioimaan, että autokoulut luovuttavat suoritetuista kursseista todistuksen vasta, kun kaikki maksuerät on suoritettu. Tämä sääntö on kaikilla autokouluilla. (Ei koske rahoituksella ostettuja kursseja.)

Aloita vaikka heti, ilmoittaudu mukaan kurssille!