Yritys- ja henkilöesittely

Palvelemme Turussa ja lähiseudulla.

Miksi valita meidän autokoulu?

Olemme perinteinen autokoulu, modernilla otteella. Tarjoamme opetusta etänä, mutta myös lähiopetuksena. Perinteisellä lähiopetuksella autossa ja luokassa saamme huomioitua esimerkiksi mahdolliset oppimishaasteet paremmin.

Ymmärrämme, että kaikki eivät halua opiskella mobiilisti tai etänä. Ajamme aina mahdollisimman paljon autolla ja annamme opetusta haastavissa olosuhteissa myös ajoharjoitteluradalla. Palvelemme pääsääntöisesti Turussa, mutta kauempaakin kannattaa kysyä palveluista!

Tutustu meihin

Sami, Opettaja

Autokoulun asiakaspalvelusta vastaava Sami on hengittänyt autoilua ja liikennettä pienestä pitäen sekä tehnyt lähes kaikkea alaan liittyvää. Mahdollisimman mitättömän vapaa-aikansa raskasta musiikkia harrastava Sami viettää lähimmäisten ja harrasteautojen kimpussa, joskus kitara kaulassa.

Hän on hurahtanut opetusalaan jo vuosia sitten ja tykkää työssään eniten liikenteessä olemisesta, asiakkaiden kohtaamisesta, asiakaspalvelusta ja arjen pyörittämisestä.

Ajo- ja opetuskokemusta on kaikista ajokorttiluokista moposta raskaaseen kalustoon, niin autokouluista kuin myös ammatillisesta koulusta oman luokkansa vastuuopettajana. Opettajan opinnot hän suoritti HAMKissa ja kouluttautuu edelleen jatkuvasti, koska hän haluaa pitää ammattitaitonsa korkealla asiakkaitaan ja liikenneturvallisuustyötä varten.

Voit kysyä häneltä koska vain, jos sinulla on jotain opettamiseen liittyvää asiaa tai koet, että haluat varmistua jostain asiasta ennen ilmoittautumista. Kokemusta on lasten ja nuorten opettamisen lisäksi myös ikäihmisten ajokorttiasioista. Erityisosaamista on kertynyt jännittäjien ja ajopelkoa kokevien auttamisesta ratin taakse.

Samille on tärkeää olla todella asiallinen ja hyvä tyyppi kaikille, johon jokainen voi luottaa. Luota säkin ja tuu meille!

Funfact time
Radiokanava: City ja Rock
Lemppariauto: VAG, Mercedes-Benz ja vuoden 68-72 Moparit
Opetuskieli: Suomi ja Englanti

Jonna, Opettaja

Jonna (kuvassa vasemmalla) opettaa henkilöautolla ajamista, koska huomasi olevansa itse siinä harvinaisen hyvä! Jonna opiskeli samalla vuosikurssilla kuin Sami ja osaa Varsinais-Suomen metkut Kaarinassa syntyneenä, tosin nykyisenä Lietolaisena.

On sitä Raisiossa ja Naantalissakin asuttu, mutta siitä lisää ehkä myöhemmin. Jonna on autokoululla aina tarpeen mukaan ja työskentelee liikenteen parissa myös muissa kuin opettajan tehtävissä.

Tämä taitaja osaa pitää autossa tiukan kurin, mutta samalla olla myös äärimmäisen kiltti ja tehokas. Vapaa-ajalla Jonna puuhaa perheensä poikien kanssa, enemmän ja vähemmän karvaisten, leipoo suolaiset ja makeat tosi taidokkaasti sekä hengailee kavereiden kanssa hyvällä fiiliksellä. Hyvä fiilis tarttuu myös sinuun, kun tulet meidän kurssille!

Funfact time
Radiokanava: Loop ja Suomipop
Lemppariauto: Saksalaiset
Opetuskieli: Suomi

Syitä valita juuri meidän autokoulu

☻ Olemme perinteinen autokoulu, modernilla otteella. Tarjoamme opetusta etänä, mutta myös lähiopetuksena. Perinteisellä lähiopetuksella saamme huomioitua esimerkiksi mahdolliset oppimishaasteet paremmin. Ymmärrämme, että kaikki eivät halua opiskella mobiilisti tai etänä. Ajamme aina mahdollisimman paljon autolla ja annamme opetusta haastavissa olosuhteissa ajoharjoitteluradalla.

☻ Paikallinen, luotettava toimija. Nykyiset ja tulevat asiakkaat valitsevatkin meidät yleensä siksi, että he kokevat tulevansa koko aika huomioiduksi ja heille tärkeään asiaan panostetaan kunnolla.

☻ Edullinen hinnoittelu ja saat rahallesi varmasti vastinetta. Vertaa vaikka!

☻ Suorastaan nautit vaivattomuudesta. Teoriatunnit voit tehdä, kun sinulle parhaiten sopii ja noudamme sinut ajotunneille. Me tulemme luoksesi, jotta autokoulu on mukava suorittaa kiireisen arjen keskellä.

☻ Olemme itse aktiivisia ja viemme asioita eteenpäin. Meillä kortit suoritetaan nopeasti ja asiakkaalle sopivaan tahtiin.

☻ Palvelumme on kehitetty mahdollisimman selkeäksi -> ei epäröintiä mitä tehdään seuraavaksi. Saat ohjeistusta aina kun tarvitset.

☻ Vastaamme viesteihin nopeasti. Onko mitään ärsyttävämpää, kuin odottaa vastausta yrityksen asiakaspalvelusta?

☻ Olemme kannustavia ja positiivisia: välitämme oikeasti siitä mitä teemme, koska emme ole vain töissä täällä.

☻ Selkeät ja helposti ajettava autot. Olemme itse autoharrastajia ja opetamme käyttämään kalustoa oikein.

☻ Tuleeko sinulla yllättävä aikataulumuutos tai vaikkapa taloudellinen tilanne vaatii muutoksia kurssiin? Onnistuu!

☻ Me pyrimme aina joustamaan ajovarauksissa, jotta et joudu keskeyttämään kurssiasi arjen yllättävän menon takia.

Onhan teillä avainlippu?

Totta kai! Varsinais-Suomen Autokoulu kantaa ylpeänä Avainlippua mukana. Ostamalla suomalaista palvelua, tuet kotimaista osaamista ja taloutta. Samalla tämä asettaa standardit korkealle laadulle, jota haluamme vaalia autokoulussamme. Tervetuloa opiskelemaan Avainlipun alle!

Mistä nimi Varsinais-Suomen Autokoulu?

Vaikka päätoimipaikkamme on Turku, palvelemme asiakkaita myös lähikunnissa jopa Loimaalle asti, joten nimessä on haluttu tuoda esille palvelun ja alueen laajuutta. Meille on tuttua Loimaan laakeat seudut, aina Turun vilkkaalle Maariankadulle asti. Tiedämme siis hyvin kotiseutumme ja tiedostamme asiakkaiden erilaiset ajoympäristöt paikasta riippumatta.

Onko autokoululla toimistoa?

Tällä hetkellä autokoululla ei ole kivijalkaliikkeitä. Pidämme tarvittaessa teoriatunnit yhteistyökumppaniemme luokkatiloissa. Ei ole väliä missä asut, koska teoriatunnit järjestetään joustavasti ja tarvittaessa voimme noutaa sinut ajo- ja teoriatunneille. Asiakaspalvelu hoidetaan pitkälti sähköisesti ja puhelimitse, mutta totta kai voidaan kasvotustenkin sopia kursseista perinteisen kivijalkaliikkeen tapaan.

Tiivistettynä

Varsinais-Suomen Autokoulu on paikallinen, rauhallinen, joustava ja mukava toimija, jonka päätoimialana on tarjota kuljettajakoulutusta ajokorttiin tähtääville ja jo ajokortin omaaville. Palvelemme kuluttaja- ja yritysasiakkaita pääasiassa Turun talousalueella. Päätoimipaikkoinamme on Turku, Raisio, Naantali, Mynämäki, Lieto ja Kaarina. Palvelemme asiakkaita sopimuksen mukaan myös näiden lähikunnista. Henkilökuntamme on ollut jo pitkään autokoulualalla erilaisissa tehtävissä sekä opettanut useissa eri ajokorttiluokissa. Opettajamme ovat tunnettuja tarkasta ja rauhallisesta opetustyylistä, jossa riittää ymmärrystä jokaisen asiakkaan eri tilanteisiin. Olemmekin erikoistuneet jo kortillisten opetukseen, ajokorttiopetuksen ohella. Koulussamme ei tarvitse jännittää ja voit olla rennosti omana itsenäsi asiakkaanamme, koska opettajamme ovat koulutettuja sekä pedagogisesti päteviä. Meidän kanssa on helppo ja mukava olla niin teoria- kuin ajo-opetuksessakin. Kalustomme on turvallinen ja ajo-opetukseen hyvin soveltuva. Tavoitteenamme on turvalliset, sosiaaliset ja ekologiset kuljettajat.

Haluammekin kannustaa ottamaan rohkeasti yhteyttä ja kysymään palveluistamme!

Varsinais-Suomen Autokoulu

Sami Koivisto

0503663177

sami@varsinaissuomenautokoulu.fi

🇬🇧

*We are sorry that our driving school page is not done in English yet, but we want to welcome students with english language very, very friendly. Example we have a lot of experience with immigrant customers and we are already waiting for you. Teachers are nice and patient, very helpful people. Send an email and we’ll let you know what we can offer!