A-luokan ajokortit

Prätkäkortti taskuun edullisesti!

Meiltä mukavat ja rennot MP-kurssit siistillä kalustolla!

Koutsit ovat rentoja ja panostavat sinun oppimiseesi. Meillä on helposti ajettavat moottoripyörät, jotka ovat ideaalisia moottoripyörällä ajamisen opiskeluun. Moottoripyöräkorttiin kuuluu teoria-, käsittely- ja ajokoe. MP korttia suorittavan täytyy ajaa vähintään viisi (5) ajotuntia ennen tutkintoa. Käsittelytehtävät ovat haastavia, mutta samalla hauskoja ja hyvin ajotaitoja varmistavia suoritteita. Kun kuljettaja on ensin osoittanut hallitsevansa riittävän hyvin moottoripyörää käsittelykentällä, sen jälkeen suoritetaan vielä ajokoe, joka yleensä pitää sisällään ajoa taajamassa sekä maantiellä.

Meidän pyörämme sopivat kaikille sekä eri lähtökohdista oleville kuljettajille ja olet lämpimästi tervetullut koeistumaan kalustoa ennen ilmoittautumista. Kaikki varusteet kurssin ajaksi kuuluvat hintaan. Voit myös kysyä mahdollisuudesta suorittaa kurssin omalla moottoripyörällä, mutta tällöin meidän pitää ottaa huomioon tutkintoajoneuvojen vaatimukset. MP-kortin suorittaminen on meidän ohjeillamme helppoa ja neuvomme tarkasti jokaisen ajokortin suorittamisen vaiheen.

A1-kortin eli tutummin kevarikortin voi suorittaa 16-vuotiaana (max 11kW).

A2-kortin voi suorittaa aikaisintaan 18-vuotiaana (max 35 kW).

A-kortin eli tutummin iso A:n voi suorittaa 24-vuotiaana (ei rajoituksia).

Me opetamme aina henkilökohtaisesti yhtä asiakasta kerrallaan ajotunneilla ja käsittelykokeessa. Halutessanne voitte toki tulla ajamaan samaan aikaan kaverin kanssa, mutta normaalisti emme yleensä ajata useampaa asiakasta.

Ajotunnit aloitetaan erikseen sovitusta paikasta. Jos sinulla on aiempi ajokortti, pakollista teoriaopetusta ei ole. Tarvittaessa teoriatunnit voit käydä kätevästi netissä omalla tietokoneella tai puhelimella taikka myös luokkaopetuksena. Sinä päätät! Jos kaipaatte apua paketin valinnassa, haluatte kysyä jotain moottoripyöräkortin suorittamisesta tai teillä on mitä tahansa muuta kysyttävää, voitte laittaa meille viestiä tai sähköpostia.

Suosittelemme Super-pakettia kaikille, koska pidämme tärkeänä, että pääsemme ajamaan monipuolisesti eri ympäristöissä. Kaikki pakettimme sisältävät kaiken minimissään pakollisen kortin suorittamiseen. Voit toki halutessasi aloittaa pienimmästä paketista ja ostaa sitten tarvittaessa lisäajotunteja. Mikäli tarvitset moottoripyörän tai varusteet käsittelykokeeseen, ota yhteyttä, niin autamme asiassa nopeasti. Meiltä löytyy myös perinteisiä opiskelukirjoja, mikäli et halua opiskella netin kautta. Pidämme myös erikseen teoriatunteja kuljettajakokelaille, jotka haluavat käydä opettajan kanssa läpi harjoituksia perinteisinä luokkatunteina, lähiopetuksena tai etäteorialuokassa.

Valitse sopiva paketti

Moottoripyöräkortti -paketit

Mini-paketti 449 €

5 tuntia ajo-opetusta A1/A2/A-moottoripyörällä. Sisältää ajoneuvon käytön käsittely- ja ajokokeessa. Pakettiin kuuluu aina tarvittaessa 4 teoriatuntia sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä, mikäli sinulla ei ole omia.

5 tuntia ajo-opetusta A1/A2/A-moottoripyörällä. Sisältää ajoneuvon käytön käsittely- ja ajokokeessa. Pakettiin kuuluu aina tarvittaessa 4 teoriatuntia sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä, mikäli sinulla ei ole omia. Mini-paketti on sinulle, joka omaat jo kokemusta mopolla tai moottoripyörällä ajamisesta ja olet muutoin kokenut kuljettaja liikenteessä. Tässä ehdimme yleensä käymään läpi käsittelykokeen sisältöä ja vain vähän taajama- maantie ajoa. Hinta viranomaiskulujen kanssa on 587 €

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 587 €

Basic-paketti 549 €

7 tuntia ajo-opetusta A1/A2/A-moottoripyörällä. Sisältää ajoneuvon käytön käsittely- ja ajokokeessa. Pakettiin kuuluu aina tarvittaessa 4 teoriatuntia sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä, mikäli sinulla ei ole omia.

Basic-paketissa ehdimme harjoittelemaan enemmän käsittelykokeeseen tai ajamista liikenteessä. Voit aina halutessasi ostaa lisätunteja.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 687 €

Super-paketti 649 €

9 tuntia ajo-opetusta A1/A2/A-moottoripyörällä. Sisältää ajoneuvon käytön käsittely- ja ajokokeessa. Pakettiin kuuluu aina tarvittaessa 4 teoriatuntia sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä, mikäli sinulla ei ole omia.

Super-paketissa ehdimme harjoittelemaan kunnolla käsittelykokeeseen ja ajamista liikenteessä monipuolisemmin kuin pienemmissä paketeissa. VSA Suosittelee!

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 787 €

Viranomaiskulut

Viranomaiskulut suoritetaan aina suoraan Ajovarmalle.

Lupahakemus sähköisesti: 24 €

Lupahakemus Ajovarmalla: 39 €

Teoriakoe: 40 €

Käsittely- ja ajokoe: 74 €

Yhteensä: 138 – 153 €

A1/A2-moottoripyörän korottaminen

Mikäli olet suorittanut pienemmän luokan (A1, A2) ajokortin ja se on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta, voit korottaa sen isompaan luokkaan tutkinnolla tai opetuksella. Ison A-kortin voi suorittaa aikaisintaan 20-vuotiaana.

Korottaminen opetuksella

5 ajotuntia ja 2 teoriatuntia autokoulussa (korotus A1/A2-luokasta A2/A-luokkaan).

Paras ja helpoin tapa korottaa ajokorttisi isompaan luokkaan. Sinun ei tarvitse suorittaa mitään teoria- tai ajokokeita. Koulutuksen päätteeksi saa todistuksen meiltä, jonka toimitat Ajovarmalle ajokorttilupahakemuksen yhteydessä. Vaikka kurssi on vähän arvokkaampi kuin tutkinnolla korottaminen, säästät esimerkiksi viranomaiskuluissa. VSA Suosittelee!

Korottaminen tutkinnolla

Käsittely- ja ajokokeen suorittaminen Ajovarmalla (korotus A1/A2-luokasta A2/A luokkaan).

Tässä vaihtoehdossa sinun pitää hakea ajokorttilupa Ajovarman toimistolta ja suoritettava sen jälkeen A1/A2-luokan käsittely- ja ajokoe tutkinnon vastaanottajan arvioimana. Pakollista opetusta ei ole, mutta voit halutessasi ottaa pari treenituntia autokoululta tutkintoa varten.

Korottaminen A1-luokasta suoraan A-luokkaan

Teoria-, käsittely- ja ajokokeen suorittaminen Ajovarmalla.

A1-luokasta suoraan A-luokkaan korottaminen on mahdollista, jos kuljettaja on vähintään 24-vuotias. Välissä ei ole pakko suorittaa A2-luokan tutkintoa, mutta tämä vaatii kuitenkin koko kuljettajatutkinnon (teoria-, käsittely- ja ajokoe) suorittamista. Voit halutessasi ostaa meiltä pari treenituntia ja vaikka vuokrata kaluston tätä varten.

Valitse sopiva paketti

MP-korttien korotus -paketit

A2/A-korotus -paketti opetuksella 399 €

5 tuntia ajo-opetusta moottoripyörällä ja 2 teoriatuntia netissä. Pakettiin kuuluu sähköinen oppimisympäristö. Ajovarusteet saat meiltä, mikäli sinulla ei ole omia.

Ajotunneilla käymme läpi isomman MP-korttiluokan aiheita liittyen moottoripyörän ylläpitoon ja käsittelytaitoon harjoituskentällä. Ajamme sekä kaupungissa että maantiellä. Saat tarvittaessa kaiken kuntoon helposti yhden päivän aikana. VSA Suosittelee!

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 438 €

A2/A-korotus -paketti tutkinnolla 249 €

2 tuntia ajo-opetusta moottoripyörällä ja ajoneuvon käyttö 1. kerralla ajo- ja käsittelykokeessa. Pakettiin kuuluu sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä, mikäli sinulla ei ole omia.

Käymme läpi kuljettajatutkinnon sisällön käsittelytehtävistä ajokokeeseen.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on: A1 > A2 347€ tai A1 > A 387€

Aloita vaikka heti, ilmoittaudu mukaan kurssille!