Mopokortti (AM120)

Mopokortti alkaen vain 149 €

Meiltä nopeat ja mukavat AM120 mopokurssit!

Koutsit ovat rentoja ja osaavia. Meillä on helposti ajettavat skootterit, mutta voit myös kysyä mahdollisuudesta suorittaa kurssi omalla vaihteellisella mopolla. Mopokortin suorittaminen on meidän ohjeillamme helppoa ja neuvomme tarkasti jokaisen ajokortin suorittamisen vaiheen.

Mopokortin voi suorittaa 15-vuotiaana ja opiskelun voi aloittaa jo 14 vuoden ikäisenä. Me opetamme aina henkilökohtaisesti yhtä asiakasta kerrallaan ajotunneilla ja käsittelykokeessa. Halutessanne voitte toki tulla ajamaan samaan aikaan kaverin kanssa.

Ajotunnit aloitetaan erikseen sovitusta paikasta. Teoriatunnit voit käydä kätevästi netissä omalla tietokoneella tai puhelimella taikka myös luokkaopetuksena. Sinä päätät! Jos kaipaatte apua paketin valinnassa, haluatte kysyä jotain mopokortin suorittamisesta tai teillä on mitä tahansa muuta kysyttävää mopoilusta, voitte soittaa meille tai laittaa lisäkysymyksiä viestillä.

Suosittelemme vähintään Basic-pakettia, koska pidämme tärkeänä, että pääsemme ajamaan mopolla myös liikenteessä. Monelle mopo on ensimmäinen kulkuneuvo liikenteeseen ja sen vuoksi siihen on tärkeää panostaa. Kyseessä on taloudellisesti pieni sijoitus turvalliseen liikkumiseen nuorelle. Kaikki pakettimme sisältävät kaiken tarvittavan kortin suorittamiseen.

Mikäli tarvitset mopon tai varusteet käsittelykokeeseen, ota yhteyttä niin autamme asiassa nopeasti. Meiltä löytyy myös perinteisiä opiskelukirjoja, mikäli ei halua opiskella netin kautta. Pidämme myös erikseen teoriatunteja kuljettajakokelaille, jotka haluavat käydä opettajan kanssa läpi harjoituksia perinteisinä luokkatunteina, lähiopetuksena tai etäteorialuokassa.

Valitse sopiva paketti

Mopokortti-paketit (AM120)

Mini-paketti 149 €

1 tunti ajo-opetusta mopolla. Sisältää ajoneuvon käytön käsittelykokeessa. Pakettiin kuuluu EAS-teoriatunnit netissä sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä.

Mini-paketti on sinulle, joka olet jo ajanut mopolla ja olet opiskellut runsaasti liikennesääntöjä. Tässä ehdimme käymään läpi vain käsittelykokeen sisältöä.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 260 €

Basic-paketti 249 €

3 tuntia ajo-opetusta mopolla. Sisältää ajoneuvon käytön käsittelykokeessa. Pakettiin kuuluu EAS-teoriatunnit netissä sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä.

Tämä on hyvä! Pääsemme harjoittelemaan käsittelykoetta rauhassa ja ehdimme yleensä käydä ajamassa myös liikenteessä.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 360 €

Super-paketti 349 €

5 tuntia ajo-opetusta mopolla. Sisältää ajoneuvon käytön käsittelykokeessa. Pakettiin kuuluu EAS-teoriatunnit netissä sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä.

Loistava valinta! Ehdimme ajamaan kunnolla liikenteessä ja pääsemme harjoittelemaan paljon käsittelykokeeseen.

Tämä on ylivoimainen paketti hinnaltaan ja sisällöltään. VSA suosittelee!

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 460 €

Viranomaiskulut

Viranomaiskulut suoritetaan aina suoraan Ajovarmalle.

Lupahakemus sähköisesti: 24 €

Lupahakemus Ajovarmalla: 39 €

Teoriakoe: 40 €

Käsittelykoe: 32 €

Yhteensä: 111 €

Aloita vaikka heti, ilmoittaudu mukaan kurssille!