Mopokortti (AM120)

Mopokortti alkaen vain 149 €

Meiltä nopeat ja mukavat AM120 mopokurssit!


Koutsit ovat rentoja ja osaavia. Meillä on helposti ajettavat skootterit, mutta voit myös kysyä mahdollisuudesta suorittaa kurssi omalla vaihteellisella mopolla. Mopokortin suorittaminen on meidän ohjeillamme helppoa ja neuvomme tarkasti jokaisen ajokortin suorittamisen vaiheen. Mopokortin voi suorittaa 15-vuotiaana ja opiskelun voi aloittaa jo 14 vuoden ikäisenä. Me opetamme aina henkilökohtaisesti yhtä asiakasta kerrallaan ajotunneilla ja käsittelykokeessa. Halutessanne voitte toki tulla ajamaan samaan aikaan kaverin kanssa.

Ajotunnit aloitetaan erikseen sovitusta paikasta. Teoriatunnit voit käydä kätevästi netissä omalla tietokoneella tai puhelimella taikka myös luokkaopetuksena. Sinä päätät! Jos kaipaatte apua paketin valinnassa, haluatte kysyä jotain mopokortin suorittamisesta tai teillä on mitä tahansa muuta kysyttävää mopoilusta, voitte soittaa meille tai laittaa lisäkysymyksiä viestillä.

Suosittelemme vähintään Basic-pakettia, koska pidämme tärkeänä, että pääsemme ajamaan mopolla myös liikenteessä. Monelle mopo on ensimmäinen kulkuneuvo liikenteeseen ja sen vuoksi siihen on tärkeää panostaa. Kyseessä on taloudellisesti pieni sijoitus turvalliseen liikkumiseen nuorelle. Kaikki pakettimme sisältävät kaiken tarvittavan kortin suorittamiseen.

Mikäli tarvitset mopon tai varusteet käsittelykokeeseen, ota yhteyttä niin autamme asiassa nopeasti. Meiltä löytyy myös perinteisiä opiskelukirjoja, mikäli ei halua opiskella netin kautta.
Pidämme myös erikseen teoriatunteja kuljettajakokelaille, jotka haluavat käydä opettajan kanssa läpi harjoituksia perinteisinä luokkatunteina, lähiopetuksena tai etäteorialuokassa.

Valitse juuri sinulle sopiva paketti

Mopokortti-paketit (AM120)

Mini-paketti 149 €

1 tunti ajo-opetusta mopolla. Sisältää ajoneuvon käytön käsittelykokeessa. Pakettiin kuuluu EAS-teoriatunnit netissä sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä.

Mini-paketti on sinulle, joka olet jo ajanut mopolla ja olet opiskellut runsaasti liikennesääntöjä. Tässä ehdimme käymään läpi vain käsittelykokeen sisältöä.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 260 €

Basic-paketti 249 €

3 tuntia ajo-opetusta mopolla. Sisältää ajoneuvon käytön käsittelykokeessa. Pakettiin kuuluu EAS-teoriatunnit netissä sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä.

Tämä on hyvä! Pääsemme harjoittelemaan käsittelykoetta rauhassa ja ehdimme yleensä käydä ajamassa myös liikenteessä.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 360 €

Super-paketti 349 €

5 tuntia ajo-opetusta mopolla. Sisältää ajoneuvon käytön käsittelykokeessa. Pakettiin kuuluu EAS-teoriatunnit netissä sekä sähköinen oppimisympäristö teoriakokeen harjoitteluohjelmalla. Ajovarusteet saat meiltä.

Loistava valinta! Ehdimme ajamaan kunnolla liikenteessä ja pääsemme harjoittelemaan paljon käsittelykokeeseen.

Hinta viranomaiskulujen kanssa on 460 €

Ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutus (EAS), 39 €

Pakollinen koulutus kaikille ajokorttia (Traktori / Mopo / Mopoauto / Moottoripyörä / B-ajokortti) suorittaville, joilla ei ole aiempaa ajokorttia.
Jos suoritat esimerkiksi mopo- tai traktorikorttia ja se on ensimmäinen ajokorttisi, sinun pitää käydä tämä kurssi. EAS-koulutus kuuluu aina kaikkiin mopopaketteihin.
Hinta sisältää teoriatunnit 4 kpl netissä tai livenä lisämaksusta erillisen sopimuksen mukaisesti. Saat todistuksen heti kurssin suorittamisen jälkeen!

Teoriaharjoittelupaketti, 39 €

Haluamasi ajokorttiluokan sähköinen oppikirja, oppimisympäristö ja harjoitusohjelma teoriakoetta varten. Sisältää ohjeita ja vinkkejä liikenteessä sekä käsittelykokeessa ajamiseen. Meidän kautta saatte tarvittaessa myös lainaan perinteisen oppikirjan harjoittelua varten, mikäli ette halua harjoitella vain sähköisessä oppimisympäristössä. Tämä tuote sisältyy aina mopopaketteihin. Voit ostaa myös pelkän teoriakokeen harjoitteluohjelman hintaan 19 €.

EAS-teoriatunnit + Teoriaharjoittelupaketti, 70 €

Ajotunti mopolla, 69 €

Teoriatunti, 39 €

Mopon ja varusteiden vuokra käsittelykokeeseen, 69 €

Ajovarusteiden vuokra käsittelykokeeseen erikseen, 25 €

Mopokorttia suorittaessa viranomaiskulut suoritetaan suoraan Ajovarmalle, ei autokoululle:

Lupahakemus sähköisesti: 24 €
Lupahakemus Ajovarmalla: 39 €
Teoriakoe: 40 €
Käsittelykoe: 32 €
Yhteensä: 111 €

Ilmoittaudu kurssille


Ilmoittautumisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja saat tarvitsemasi tunnukset oppimisympäristöön sekä teoriatunneille. Mikäli haluat valita useamman paketin tai tuotteen, laitathan siitä tiedon lisätietokenttään. Mahdolliset kampanjat ja tarjoukset huomioimme automaattisesti.

Ilmoittautumislomake

Etunimet, sukunimi
Katuosoite, kaupunki, postinumero
Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti
Jos haluat useamman tuotteen, voit kirjoittaa siitä myös lisätietokenttään.
Erämaksua valittaessa on hyvä huomioida, että ajokokeeseen voi mennä vasta, kun kaikki erät ovat maksettu. Tämä ei koske rahoituksella ostettavia kursseja. Tämä sääntö on kaikilla autokouluilla. Ota yhteyttä rohkeasti viestillä, jos on kysyttävää! Autokoulun omassa erämaksussa ei ole korko- tai laskutuslisää.
Jos on useampia ajokortteja, voit kirjoittaa ne myös lisätietokenttään.
AM120-, B-, C1-, C1E- ajokorttien kokonaisiin kurssipaketteihin sisältyy aina yksi teoriakokeen harjoitteluohjelma, mutta voit ostaa edullisesti myös toisen. Pelkät EAS- ja RTK-kurssit sekä muut tuotteet eivät sisällä teoriakokeen harjoitteluohjelmaa, mikäli et valitse sitä tästä.