Muut tuotteet

Traktori (T) & Mopoauto (AM121) & Pikku-E (BE) ja Muut tuotteet

Traktorikortti (T) – Mopoauto (AM121) – Pikku-E (BE)

Ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutus (EAS) Traktori / Mopo / Mopoauto / Moottoripyörä / B-tutkintoa suorittavalle.

Pakollinen koulutus kaikille ajokorttia suorittaville, joilla ei ole aiempaa ajokorttia. Jos suoritat esimerkiksi T-traktorikorttia tai AM121-mopoautokorttia ja se on ensimmäinen ajokorttisi, valitse tämä. Jokaisen ensimmäistä ajokorttia suorittavan pitää suorittaa tämä koulutus. Teoriatunnit (4 kpl) netissä hintaan 39 € tai luokkaopetuksena hintaan 99 €. Saat todistuksen heti kurssin suorittamisen jälkeen!

Haluamasi ajokorttiluokan oppikirja, oppimisympäristö ja harjoitusohjelma teoriakoetta varten. Sisältää ohjeita ja vinkkejä liikenteessä sekä mahdollisessa käsittelykokeessa ajamiseen. Lisäksi meidän kautta saatte tarvittaessa lainaan perinteisen oppikirjan harjoittelua varten, mikäli ette halua harjoitella vain sähköisessä oppimisympäristössä.

Teoriakoetreenit, valitsemastasi korttiluokasta. Voimassa siihen asti, kun teoriakoe on läpäisty. Rajattomasti harjoittelumahdollisuuksia.

Ajotunti (50min) autokoulun kalustolla. Henkilöauto manuaali- tai automaattivaihteistolla.

B / AM120 / AM121 / A1 / A2 / A 69 €

BE 89 €

C1 79 €

C1E 99 €

Ajotunti (50min) autokoulun kalustolla. Henkilöauto manuaali- tai automaattivaihteistolla.

Onko sinulla haasteita päästä ajokokeesta lävitse tai haluatko ottaa varman päälle ja treenata ammattilaisen kanssa ennen ajokoetta? Meillä onnistuu!

Harjoittelemme sitä, mitä kaikkea sinun on otettava huomioon ajokokeessa ja missä sinun pitää vielä mahdollisesti tsempata ollaksesi vastuullisempi kuljettaja. Hinta sisältää harjoitusajokokeen (45 min) ja kirjallisen palautteen kokeen jälkeen.

Rentouttaa ajokoetta, kun ajoneuvo on varmasti kelvollinen ajokokeeseen ja helppo ajettava. Auton vuokraamisen yhteydessä saat lisäksi ohjeita siihen, miten onnistua ajokokeessa.

Ajoneuvon vuokraus käsittelykokeeseen AM120  / A1 / A2 / A  69 €

Käsittely + Ajokokeeseen vuokraus A1 / A2 / A  99 €

Ajokokeeseen vuokraus B / AM121 99 €

Käsittely + Ajokokeeseen vuokraus C1E 139 €

Ajokokeeseen vuokraus C1 109 €

Käsittelykokeeseen vuokraus C1E 99 €

Livenä tai etäopetuksena (45 min). Hyvä tuote, mikäli vaikeuksia päästä esimerkiksi teoriakokeesta läpi. EAS / RTK Teoriatunnit (4kpl) livenä luokkaopetuksena 99 €.

”Pikku-E”-ajokorttiin ei kuulu lakisääteistä teoria- tai ajo-opetusta, mutta mahdollistamme kätevästi kortin suorittamisen kanssamme ja opetamme perävaunun peruuttamista sekä vetämistä. Mikäli asiakkaalla on mahdollisuus, suosittelemme oman vetoauton ja mahdollisesti perävaunun käyttöä, jolloin huomioimme tämän kurssin hinnassa. Ilmoitettu hinta sisältää autokoulun kalustolla 3 ajotuntia, ajoneuvoyhdistelmän käytön 1. ajokokeessa ja teoriakokeen harjoitteluohjelman. Käymme läpi yhdistelmällä ajamista ja käsittelykoetta (kärryn peruuttaminen) sekä huolehdimme, että pääset mahdollisimman helpolla kortin suorittamisessa. On hyvä huomioida, että jos ei ole mitään kokemusta perävaunun kytkemisestä tai peruuttamisesta, kolme ajotuntia ei välttämättä ole riittävä aika. Kysy lisää meiltä, ilmoittaudu ja sovitaan jatkosta!

BE-kurssi autokoulun kalustolla 399 €

BE-kurssi asiakkaan omalla kalustolla 299 €

Ajotunti autokoulun perävaunulla 69 € kpl

Ajotunti BE Yhdistelmällä 89 € kpl

Viranomaiskulut (BE: teoria- käsittely- ja ajokoe) 176 € maksetaan Ajovarmalle, ei autokoululle.

Kauttamme vuokrattavissa laadukkaat ajovarusteet kaikille kaksipyöräisille tai vaikkapa traktorimönkijöille. Hinnat alkaen 25 € esimerkiksi moottoripyörän käsittelykokeeseen.

Vetokoukullisen ja automaattivaihteisen pakettiauton vuokraus C1/C1E -kuljettajatutkintoon tai muuhun tarpeeseen. Kuljettajan lisäksi mahtuu kyytiin neljä matkustajaa. Myös skootteri ja henkilöauton vuokrausta. Hinnat alkaen 69 €. Kysy lisää yhteydenottolomakkeella!

Vuokraamme ajokokeeseen soveltuvaa perävaunua BE / C1E-luokkiin. Kysy lisää viestillä ja sovitaan sinulle traileri nopeasti käyttöösi.

Ajokyvyn arvioinnit / Palvelut ikäihmisille

Lääkärin päättäessä asiakkaan ajokykyyn liittyvistä asioista, voi lääkäri halutessaan pyytää arvionsa tueksi ajokyvyn arvioinnin liikennealan ammattilaiselta, liikenneopettajalta. Ajokyvyn arvioinnissa ajamme autokoulun autolla monipuolisesti eri liikennetilanteissa sekä maantiellä että taajamassa. Näin varmistamme, että asiakas ja lääkäri saavat puolueettoman, kattavan ja huolellisesti laaditun palautteen. Hinta sisältää ajokyvyn arvioinnin autokoulun autolla ja raportin laadinnan.

Mikäli kuljettajalla on haasteita käyttää esimerkiksi toista kättä tai jalkaa ajaessa, voidaan harkita lisähallintalaitteiden käyttöä autolla ajamisen avuksi. Tämän selvittämiseksi Ajovarma ottaa vastaan ajonäytteitä. Ajonäytteessä tutkinnon vastaanottaja selvittää, miten kuljettaja suoriutuu liikenteessä ja onko hänellä tarvetta lisälaitteille. Tähän pakettiin kuuluu yksi ajotunti ennen ajokoetta tai vaikka päivää ennen, jotta tarvittaessa voimme ajaa enemmänkin ennen ajonäytettä. Lisäksi ajoneuvon käyttö ajokokeessa sisältyy hintaan.

Mikäli kuljettaja on määrätty uudelleen ajokokeeseen, tarjoamme mielellämme kaluston käyttöönne. Hinta 99 € sisältää ajoneuvon käytön ajokokeessa sekä siirtymät ajokokeeseen ja takaisin tutkintopaikkakunnan sisällä. Suosittelemme ottamaan tähän yhteyteen ajotunnin, jonka kanssa yhteishinta on vain 168 €. Näin saamme käytyä läpi asiat, joihin kiinnittää huomiota ajokokeessa ja turvallisessa ajamisessa.

Monesti edullisemmaksi tulee harjoitella tunnollisesti, kuin mennä vain koittamaan tuuriinsa luottaen.

Kaipaatteko lisäharjoittelua vuosien ajotauon jälkeen? Oletko huolissasi läheisesi ajotaidosta? Meiltä myös yksittäisiä ajotunteja sopimuksen mukaan. Kysy lisää!

Meiltä myös ajokieltokoulutukset

Mikäli teet ajokortin saatuasi yhden tai useamman liikennerikoksen tai -rikkomuksen, voit joutua ajokieltoon. Jos ajokorttisi suorittamisesta on alle kaksi vuotta, sinun pitää käydä ajokieltokoulutus, jossa käsitellään neljän teoriatunnin ajan riskikäyttäytymistä ja sen vaikutusta liikenneturvallisuuteen. Koulutuksen voi suorittaa ajokiellon aikana tai sen jo päätyttyä. Saat meiltä heti tunnit käytyäsi ja maksun suoritettuasi todistuksen, jonka toimitat poliisille. Ajo-oikeutta ei voi saada takaisin ennen ajokieltokoulutuksen suorittamista.

Pidämme teoriatunnit (4 kpl) livenä tai etäteoriatunteina. Pidämme ajokieltokoulutuksen aina halutessasi yksityisesti, vain sinulle. Koulutus on mahdollista käydä joka päivä klo 8-21 ja sovimme ajasta aina erikseen ilmoittautumisen käsittelyn yhteydessä.

Ajokieltokoulutuksen hinta on 99 €.

Aloita vaikka heti, ilmoittaudu mukaan kurssille!